Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Внаслідок атак по Криму пошкоджено або знищено 4 катери, 2 пороми і лоцманський катер – ASTRA

Четвер, 30 травня 2024, 13:49
Внаслідок атак по Криму пошкоджено або знищено 4 катери, 2 пороми і лоцманський катер – ASTRA
фото з ТГ ASTRA

За даними російського телеграм-каналу ASTRA, 4 катери, 2 пороми і лоцманський катер пошкоджено або знищено внаслідок нічної атаки в Криму, 5 осіб поранено.

Джерело: ASTRA

Деталі: На Керченській поромній переправі осколки збитої ракети пошкодили лоцманський катер "Мечта". Катер зазнав аварії і затонув. За даними пабліка, члени екіпажу встигли покинути судно, вони не постраждали.

Реклама:

Крім катера "Мечта", пошкоджень зазнали пором "Конро Трейдер" і пором "Авангард". Останній через пошкодження сів на мілину, повідомили джерела ASTRA в екстрених службах окупованого регіону.

На поромі "Конро Трейдер" поранення дістав один із членів екіпажу. На "Авангарді" поранені 4 людини, зокрема 19-річні практиканти.

Крім цього, пошкоджень зазнали 4 транспортно-десантні катери КС 701, про знищення 2 з яких уже повідомили в ГУР МО України.

ВІДЕО ДНЯ

Як раніше повідомив так званий "радник глави Криму", 2 пороми постраждали в Керчі від збитих уламків ракет.

Що передувало: У ніч на 30 травня пабліки повідомили про вибухи в Керчі в окупованому Криму (за даними УП, там мала місце ракетна атака -ред.).

Крім того українські морські дрони "Магура V5" атакували і уразили 2 катери загарбників у районі селища Чорноморське Євпаторійського району. Військова розвідка підтвердила знищення двох швидкісних транспортно-десантних катерів російських окупантів КС-701 "Тунець".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: