Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Французького депутата, який підняв прапор Палестини, відсторонили від роботи

Середа, 29 травня 2024, 00:53
Французького депутата, який підняв прапор Палестини, відсторонили від роботи
Скриншот відео

Члена ліворадикальної партії "Франція нескорена" Себастьєна Делогю відсторонили від роботи в Національних зборах (нижній палаті парламенту) на два тижні після того, як він підняв палестинський прапор у сесійній залі.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на AFP

Деталі: Під час години запитань до уряду, присвяченій можливому визнанню Палестинської держави з боку Франції, Делогю встав із палестинським прапором.

Реклама:

Спікерка парламенту Яель Браун-Піве назвала поведінку лівого депутата неприйнятною, після чого колеги Делогю проголосували за його відсторонення від роботи на два тижні та скорочення удвічі парламентської допомоги на два місяці.

ВІДЕО ДНЯ

Джерело:

  • Президент Франції Емманюель Макрон у вівторок заявив, що підтримує визнання Палестини в "належний момент" і не хоче керуватись емоціями в цьому питанні.
  • Відсторонення Делогю відбулося в день, коли Іспанія, Ірландія та Норвегія офіційно визнали Палестинську державу. Тепер таких держав 145 з-поміж 193 членів ООН.
  • Раніше Ізраїль викликав на розмову послів цих держав і показав їм відео захоплення заручників бойовиками ХАМАС, а також відкликав своїх послів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: