"Українська правда" запускає фірмовий мерч для 500 нових читачів Клубу УП

Вівторок, 9 квітня 2024, 15:20

"Українська правда" до Дня народження залучає нових читачів Клубу УП. Це дозволить редакційній команді продовжувати робити якісні новини, аналітичні матеріали, репортажі з фронту та закордонні журналістські розслідування.  

Севгіль Мусаєва, головна редакторка "Української правди": "Підтримувати незалежну журналістику – вибір вільного українця. Нам потрібні 500 нових читачів Клубу УП, які вірять у незалежну журналістику. Вони долучаються до спільноти Клубу і отримають можливість наживо спілкуватись з нашими журналістами, пропонувати теми та формувати контент найповажнішого онлайн-медіа України".

Воєнна кореспондентка Ольга Кириленко та політичний оглядач Роман Романюк

Важливо, що весь текстовий та відео контент УП є та залишатиметься відкритим, без обмежень, paywall чи інших типів підписки. Стала підтримка роботи редакції – це свідоме рішення відповідальних читачів-однодумців, які хочуть впливати на долю країни та медіа.  

Отримати брендову футболку з фірмовим лого - Дон Кіхотом - зможуть перші 500 нових читачів Клубу, які оформлять річну підписку від 2500 гривень.

Долучитися та отримати мерч

За річну підписку від 1000 грн читач Клубу отримає ексклюзивний пін з Дон Кіхотом.

Ексклюзивний пін "Дон Кіхот"

Авторський малюнок Дон Кіхота, який є символом УП від дня заснування редакції, створив відомий український художник Сергій Майдуков. Дон Кіхот є уособленням віри команди УП у справедливість та відстоювання правди. Футболки розроблені в колаборації з провідним українським брендом Syndicate. 

Якщо ви вже є читачем Клубу УП та бажаєте отримати футболку або пін, пишіть: olha.hutsol@pravda.ua.