"Цифрова трансформація України" – купуйте квитки на першу конференцію Mezha.Media

Зеленський: Росія зазнає збитків, 4,5 тисячі вбитих, для чого все це вам?

Понеділок, 28 лютого 2022, 10:16
Зеленський: Росія зазнає збитків, 4,5 тисячі вбитих, для чого все це вам?
Володимир Зеленський, фото ОП

Президент Володимир Зеленський заявляє, що військовий напад Росії на Україну призводить до таких економічних збитків у РФ, ніби війна пройшла їхньою територією, а 4,5 тисячі окупантів уже вбито.

Джерело: звернення президента

Реклама:

Дослівно: "Європа закрила небо для всіх російських літаків. Глобальний бізнес відмовляється від будь-яких зв’язків з російськими компаніями. Подивимося, чим закінчиться цей тиждень для російської валюти, яким буде падіння рубля.

Поки продовжується це злочинне вторгнення в Україну, російська держава зазначає таких збитків, ніби війна пройшла і їхньою територією".

"Для чого все це вам? Російським матерям, російським вчителям, російським підприємцям, просто звичайним людям. Вже 4,5 тисячі російських солдатів вбито. Заради чого ви всі сюди прийшли?".

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: Він звернувся до російських військових російською мовою з закликом кидати техніку і йти геть.

"Бросайте вашу технику и уходите. Не верьте вашим командирам, не верьте вашим пропагандистам. Просто спасайте ваши жизни, уходите", - сказав він.  

Що передувало: За даними Міноборони, станом на ранок понеділка, втрати особового складу ворога склали орієнтовно 5300 людей. Скоріш за все, йдеться сукупно про вбитих, поранених і захоплених в полон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: