Керівницю райвідділу поліції в Одесі затримали за хабар – СБУ

П'ятниця, 10 серпня 2018, 10:45

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі заступницю начальника одного з районних відділів Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як повідомляє СБУ, заступник очільника райвідділу – керівник слідчого відділу систематично вимагала неправомірну вигоду від фігурантів справ за прискорення слідства, завершення досудового розслідування в їхніх інтересах та направлення матеріалів до суду.

Чиновницю поліції схопили з хабарем 3 тисячі доларів
Чиновницю поліції схопили з хабарем 3 тисячі доларів
СБУ

Оперативники спецслужби затримали підполковника поліції в центрі міста під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 3 тисячі доларів США.

Чиновниця одеської поліції вимагала хабар
Чиновниця одеської поліції вимагала хабар
ssu.gov.ua
 

"За вказану суму зловмисниця обіцяла потерпілому сприяння у справі по шахрайству завершити слідство та скерувати матеріали до суду", – йдеться у повідомленні.

У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці провели санкціонований обшук у робочому кабінеті чиновниці та виявили кошти загальною сумою майже 4 тисячі доларів США та 15 виробів із золота.

 
 
 
 

Вирішують питання щодо оголошення затриманій про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії для встановлення інших епізодів протиправної̈ діяльності.

Операцію проводили спільно з регіональним підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Одеського гарнізону.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News