Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харків'янина, який збив на смерть 6 осіб і знов сів п’яним за кермо, амністували

Четвер, 12 липня 2018, 16:31

Харків'янин Андрій Полтавець, який був достроково звільнений з відбуття покарання за ДТП з шістьма жертвами, а потім отримав другий термін за водіння у п'яному стані, вийшов на волю за амністією.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на завідувачку сектором зі зв'язків зі ЗМІ і громадськістю Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мінюсту Ольгу Кузнєцову.

"Андрій Полтавець, який відбував покарання в Хролевському виправному центрі №140 з 10 травня 2018 року, звільнений за амністією 8 червня 2018 року", - зазначила Кузнєцова.

За її словами, відомостей про те, де він перебував раніше, у неї немає.

Як повідомлялося, у 2008 році заступник гендиректора харківського ЗАТ "Автомар" Андрій Полтавець на великій швидкості в'їхав автомобілем Mitsubishi L200 на трамвайну зупинку "Червоноармійська" на вулиці Полтавський шлях, у результаті чого загинуло шестеро людей

За даними свідків, Полтавець тоді перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Відразу після ДТП правоохоронцям довелося рятувати його від розлюченого натовпу.

Суд призначив йому як покарання 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Полтавець звільнився достроково у вересні 2015 року.

А 24 жовтня 2017 року, порушуючи вирок суду, попри вилучене у нього посвідчення водія, Полтавець, будучи нетверезим, знов сів за кермо.

Прокуратура тоді оголосила йому підозру за фактом ухилення від покарання.

Тоді повідомлялося, що Полтавцю загрожує позбавлення волі за невідбуту частину покарання за попереднім вироком (2 роки 7 місяців і 17 днів) і 1 рік позбавлення волі за новий злочин.

20 грудня 2017 року Червонозаводський райсуд Харкова засудив Полтавця до 2 років 9 місяців позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...