"Маріонетки" Медведчука обмежили Мороза 10 секундами

Середа, 20 жовтня 2004, 12:18
Начальник штабу Мороза Йосип Вінський заявляє про цензуру на телеканалі "1+1" з боку адміністрації президента та готує звернення з цього приводу до суду.

Так він прокоментував спробу гендиректора телеканалу Володимира Оселедчика скоротити відеоролик із зверненням Мороза до громадян з 3 хвилин до 10 секунд.

"Незважаючи на наші неодноразові звертання до керівництва телеканалу 1+1 з пропозицією трансляції в ефірі відеоролика кандидата на пост президента України Мороза, ми отримали відмову", - йдеться у повідомленні прес-служби СПУ.

"На нашу думку, така позиція телеканалу 1+1 є прямим порушенням закону про вибори та нехтуванням принципу рівності можливостей для усіх кандидатів у президенти", - стверджує Вінський.

"На нашу думку, ця відмова є грубим втручанням телеканалу у зміст виступу кандидата на пост президента України, а відтак є спробою неприхованої цензури", - продовжив Вінський.

Він також заявив, що "керівництво телеканалу стало маріонеткою в руках адміністрації президента, яка намагається закрити рот опозиції, при цьому не обмежуючи кандидата від влади блюзнірськими рамками 10-секундних ефірів".

У зв'язку з фактом грубого порушення закону про вибори президента, штаб Мороза звертається до суду, Центральної виборчої комісії та міжнародних спостерігачів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: