Права рука Ахметова очолив партію Януковича в Донецьку

Понеділок, 1 грудня 2003, 09:54
Голова Донецької обласної ради Борис Колесников у неділю був обраний головою Донецького обласного відділення Партії регіонів.

Про це говориться в прес-релізі Донецької облради, розповсюдженому в неділю.

Його заступниками по обласному відділенню партії обрані нардеп Сергій Ларін, заступники голови Донецької облради Сергій Клюєв та Олександр Зац, перший заступник Донецького губернатора Василь Джарти, депутат облради Владислав Лук'янов.

На зустрічі з пресою Колесников відзначив, що "як би не була виписана ідеологія, які б промоутери не працювали з партією, якщо не буде реального результату, яким є якість життя людей, успіх буде тільки короткостроковим".

"Наше завдання – побудувати партію на багато-багато років і через всі інструменти демократичної держави домогтися домінування цієї ідеології", - сказав Колесников.

"Партія регіонів – це перша і, сподіваюся, остання партія, у яку я вступив", - відзначив він.

Борис Колесников є віце-президентом клубу "Шахтар". Він очолював кондитерське підприємство "Київ-Конті", яке належить Рінату Ахметову.

У цей же день, з нагоди проведення XII партійної конференції, відбувся святковий концерт "Партія регіонів – молоді Донбасу". Концертна програма формувалася шляхом опитування у всіх 10-11 шкільних класах області, а також училищах, технікумах і вузах на предмет визначення музичних переваг кожного з 350 тисяч молодих людей – жителів регіону.

У результаті анкетування була визначена п'ятірка тих, кого запросила Партія регіонів у Донецьк. Леонід Агутін, "Отпетые мошенники", Андрій Губін, "Reflex", "Дискотека Авария" виступили на головній площі Донецька. Прямі включення концерту здійснював музичний канал "М1", трансляцію забезпечила ТРК "Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування