Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

"Вінницький терорист" продовжує готувати вибухи в маршрутках

Четвер, 26 червня 2003, 12:00
До редакції однієї з вінницьких газет надійшов вже п'ятий лист від невідомого терориста. У посланні знову висловлювалися погрози чергових вибухів у місті.

Як стало відомо газеті "Сегодня" з конфіденційного джерела, фахівцями вже складений психологічний портрет автора. За цими даними, вік чоловіка приблизно 30-40 років, говорить він російською, малограмотний, робить мовні помилки.

Найбільш імовірно, автор листів - людина із середньою, можливо спеціальною, освітою. З його висловлювань можна зробити висновок, що автор мав відношення до правоохоронних органів.

Терориста, який підірвав у місті три мікроавтобуси, поки що не знайшли. Щоб запобігти повторним трагедіям у трамваях, тролейбусах, маршрутках, а також в інших місцях масового скупчення народу чергують співробітники міліції.

Як повідомляє газета "Факти", у п'ятому посланні терорист попереджає про те, що має намір організовувати вибухи в кафе, магазинах та інших людних місцях. І оскільки "необхідних грошей я так і не одержав, тепер мова йде про мільйон доларів". В інтересах слідства правоохоронці не розголошують тексту чергового листа терориста.

Про те, що "у червні буде випробувано щось гірше, ніж у маршрутках, скоріше за все вибухи придорожніх вінницьких кафе", підтвердив правоохоронним органам один з жителів міста.

Раніше він надіслав листа в редакцію газети "RIA", де написав про підслухану по п'яні розмову на "Вінницьких хуторках". Автор листа хотів залишитися невідомим, але нещодавно правоохоронним органам вдалося його затримати. Через цього свідка міліція сподівається вийти на справжнього терориста.

Як повідомляє газета, у Вінницю прибули додаткові сили правоохоронців. Тим часом, Центр суспільних зв'язків УМВД України у Вінницькій області звернувся до городян із проханням допомогти міліції в розслідуванні терактів.

Багато городян уже запропонували свою допомогу правоохоронцям, які розслідують теракти. Газета відзначає, що вінничани воліють зустрічатися з київськими правоохоронцями, не довіряючи вінницьким.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування