Кучмі запам'яталася "цілісна життєва" позиція Сашка Кривенка

Середа, 9 квітня 2003, 14:26
Президент України Леонід Кучма висловив "глибоке співчуття" сім'ї, друзям і колегам загиблого президента "Громадського радіо" Олександра Кривенка.

Про це повідомляє у середу управління прес-служби адміністрації президента України.

Кучма направив лист-співчуття сім'ї Кривенка у зв'язку з його трагічною загибеллю. "Вже другий день нас не залишає горе. Сьогодні трагічна доля забрала відомого журналіста, суспільно-політичного діяча Олександра Кривенка. Внесок Олександра в українську журналістику важко переоцінити, як на етапах її становлення, коли Кривенко був головним редактором газети "Поступ", так і на нинішньому етапі, коли він керував телевізійною службою новин каналу "1+1" і "Громадським радіо", - сказав президент.

"Він запам'ятався людиною творчою, з міцною цілісною життєвою позицією. Трагедія обірвала його досить молоде життя, його творчі плани, і це, безумовно, велика втрата не тільки для його дочок, рідних, друзів, а і для всієї країни", - говориться у співчутті президента.

Кривенко загинув у ДТП у ніч на середу разом з координатором проектів ОБСЄ в Україні Гізо Грдзелідзе. Автомобіль "Фольксваген Гольф", в якому знаходилися Кривенко і Грдзелідзе, з'їхав з дороги і врізався в дерево. Міліція порушила кримінальну справу за фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Загинув журналіст Олександр Кривенко. Стають відомі подробиці

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування