Володимир Рихліцький

журналіст, рух "Сильні громади"
Усі публікації автора

Українська лохина, яку куштує Люксембург. Як ягода з Житомирщини увірвалась на європейські ринки

Як залучити $400 тисяч на борщ в пакеті. Історія бізнесу сім'ї з Маріуполя, яка втекла від окупантів на "холодильнику"

З копченим лососем, дор-блю чи аперолем. Як українське крафтове морозиво конкурує з класичним пломбіром

"Емменталь" з Квасів. Як на Закарпатті відроджують виробництво столітніх сирів часів Австро-Угорщини

З Гонконгу в Кременець. Як американець під час війни переїхав на Тернопільщину і відкрив бізнес

Як теплові насоси допоможуть відмовитися від газу і заощаджувати до 80% енергії на опаленні

Папери на вантаж – у минулому. Що змінить запровадження електронних накладних в Україні

Король напівфабрикатів. Як "Галя" з Луцька стала "Балуваною" і вийшла на міжнародну арену

Дорогий український напій завойовує ринок. Як ветеран ЗСУ виготовляє елітний алкоголь з бруньок смородини

"Згоріло майже все". Як підприємець відновив виробництво дитячих меблів в Ірпені на 60 країн світу

Хліб з місця сили. Історія крафтової пекарні, що відкрилася на другий день великої війни

Бізнес на старих хатах. Як львівська підприємниця реставрує та продає старі сільські будиночки

Гранти на бізнес. Як і де отримати безповоротну фінансову допомогу на підприємництво

П'ять місяців без вихідних і зарплат. Історія клініки пластичної хірургії, яка стала шпиталем для військових

Відбудувати, краще ніж було. Історія пошкодженої амбулаторії в Горенці, яка повернулась до життя енергонезалежною

Відродження "Волинянки" чи дешевий "китаєць": що відомо про український електромобіль LUAZ

Бізнес з присмаком пороху. Історії підприємців, які перелаштувалися під час війни

Поки чоловік в ЗСУ: львів'янка налагодила виробництво новорічних прикрас з Патроном та "Мрією"

Реклама:
Головне на Українській правді