Володимир Рихліцький

журналіст, рух "Сильні громади"
Усі публікації автора

Сир за технологією NASA. Як українці створили суперфуд, що отримав престижну нагороду у Франції

Без добрив та "хімії". Як фермер з Житомирщини вирощує та експортує органічне зерно

Шкіра з грибів. Як український стартап виготовляє екологічний матеріал

На початку було горнятко. Як ветеран з Хмельниччини виготовляє авторський посуд із глини

Бізнес на горіхах. Як підприємець з Одещини вирощує фундук та виготовляє тонни солодощів

Безшумні і непомітні. Як в Одесі виготовляють електромотоцикли для військових

Залишатися зі світлом. Як обрати акумулятори для безперебійного живлення квартири

Водневий завод на Одещині. Як бізнес в промислових масштабах вироблятиме екологічне пальне

Узвар на експорт. Як українці перетворили напій із шкільної їдальні на суперфуд та експортують його в США

Гранти на сад і теплиці для фермерів від уряду. Чи виправдала програма сподівання бізнесу?

Дім, який можна звести за день. Як під Києвом виготовляють сучасні модульні будинки

Зброя для обраних. Що не так з новим законопроєктом про легалізацію зброї для цивільних?

Альтернатива пластику і зрізаним ялинкам. Як військовий з Києва створив бізнес на оренді ялинок

Биті Tesla із США та нові "китайці". Чому в Україні вдвічі зросла кількість електрокарів

Швейна рота. Як двоє подруг об'єднали понад 500 швей, щоб шити кіберодяг для поранених

Українська лохина, яку куштує Люксембург. Як ягода з Житомирщини увірвалась на європейські ринки

Як залучити $400 тисяч на борщ в пакеті. Історія бізнесу сім'ї з Маріуполя, яка втекла від окупантів на "холодильнику"

З копченим лососем, дор-блю чи аперолем. Як українське крафтове морозиво конкурує з класичним пломбіром

Реклама:
Головне на Українській правді