ТИМОШЕНКО ПЕРЕПЛУТАЛА І ЗАПРОПОНУВАЛА ТІГІПКУ ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА

П'ятниця, 29 січня 2010, 14:30

Прем'єр Юлія Тимошенко запрошує Сергія Тігіпка й Арсенія Яценюка до влади після своєї перемоги на виборах президента.

Про це Тимошенко сказала в ході телемосту з Давосом, звертаючись до присутніх там Тігіпка та Яценюка.

"Цим кандидатам в президенти не треба чекати, коли настане світлий момент наступних президентських виборів. Це все-таки п'ять років. Я хочу зараз їх публічно, на такій великій світовій арені, запросити до спільної роботи", - сказала Тимошенко.

За словами Тимошенко, програми Тигіпка та Яценюка збігаються з програмою самої Тимошенко.

"Їх бажання сильної України співпадає з моїм. Їх бажання зробити красиву модерну Україну співпадають з моїм бажанням", - запевнила Тимошенко

"Після перемоги я надам всі можливості і зроблю переговорний процес прозорим,  і вже 9 лютого вони можуть прийти і всі свої світлі напрацювання втілювати в життя", - заявила вона

"А я буду всіма своїми силами їм в цьому сприяти", - додала Тимошенко.

На думку Тимошенко, "два політика заслуговують, щоб приступити до роботи зразу, а не чекати п'ять років" до наступних виборів президента.

Тимошенко нагадала свою пропозицію Тігіпку, але переплутала посади прем'єра і президента.

"Я публічно запросила Сергія Тігіпка після перемоги на виборах і створення парламентської більшості на посаду президента", - сказала Тимошенко.

Тимошенко також нагадала, що плідно співпрацювала з Арсенієм Яценюком.

"Арсеній, з яким ми пройшли достатньо напружений шлях роботи у владі - це був нелегкий шлях. Але не тому, що ми погано разом працювали, а тому що політикум був неспокійний, збуджений і нескоординований", - зазначила прем'єр.

"Ми можемо повернутися до цих часів у нових параметрах якості. Думаю, Україна отримає саме таку команду", - сказала Тимошенко.

"Але я поважаю їх бажання будувати свої потужні партії сучасного типу, демократичні. І на парламентських виборах, коли вони до того 2,5 роки попрацюють у владі, вони покажуть надзвичайно високі результати", - сказала Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування