Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: "Ми з Януковичем з різних планет"

П'ятниця, 22 січня 2010, 19:26
Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що вона і лідер регіоналів Віктор Янукович "з різних планет".

Про це прем'єр заявила, виступаючи у Львові з нагоди Дня Соборності України.

"Вони, використовуючи своїх глашатаїв, хочуть донести до людей, що Янукович і Тимошенко - це одне й теж. Це одна й та ж приблизно команда", - сказала Тимошенко.

"Цей яд, ця отрута ллється зі всіх каналів телебачення, ллється від тих людей, які хочуть свої амбіції, боротьбу за політичну владу, зробити пріоритетом №1", - зазначила прем'єр.

"Запам'ятайте, не може бути нічого спільного між мною і Януковичем, тому що ми з різних планет, з різних світів, з різних епох, і ми маємо абсолютно різні стратегії і погляди на життя", - наголосила Тимошенко.

Прем'єр також зазначила, що її політичні опоненти хочуть, щоб виборці Тимошенко не прийшли на другий тур виборів президента, "а прийшли тільки ті, хто вірить в неправдиву, фальшиву рекламу Януковича, і хто намагається його сприйняти, як, не дай Боже, лідера нашої України".

"Не я подавала меморандуми, універсали на підписання, і вносила Януковича на посаду прем'єра. Не я руйнувала єдність демократичної команди, а всіма силами збирала і клеїла єдину команду демократичних сил", - підкреслила Тимошенко.

За її словами, "антиукраїнська олігархія" намагається принизити Україну "вибором на посаду президента Януковича, людини, у якої немає в серці ні краплі України".

Також Тимошенко зазначила, що її політичні опоненти використовують кризу "для дискредитації демократичної команди".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування