Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і грузинські бойовики готують зрив виборів - Бродський

Четвер, 14 січня 2010, 19:24
Прем'єр Юлія Тимошенко і президент Грузії Михайло Саакашвілі розробляють сценарій зриву виборів в Україні за участю грузинських бойовиків.

Про це заявив кандидат у президенти Михайло Бродський на прес-конференції.

"Мені надійшла інформація, яка свідчить про загрозу втручання державних діячів інших держав та міжнародних кримінальних структур в хід президентських виборів в Україні та зриву виборів у цілому", - сказав він.

"Зокрема, мова йде про загін грузинських бойовиків під керівництвом голови комітету грузинського парламенту з оборони і безпеки Гіві Таргамадзе, особистого друга Саакашвілі", - заявив Бродський, повідомляє Ліга.net.

За його словами, Таргамадзе керував загонами грузинських бойовиків під час "Революції троянд" у Тбілісі.

Останнім часом він з численною групою людей знаходився в Україні, і, за словами Бродського, розробляє сценарій зриву виборів у співпраці з Тимошенко.

Кандидат заявив, що в його розпорядженні є аудіозапис розмови Тимошенко і Саакашвілі, де вони обговорюють необхідність особистої зустрічі прем'єра з Таргамадзе.

У той же час Бродський не зміг відповісти на питання журналістів, яким чином був зроблений запис цієї телефонної розмови. За словами кандидата в президенти, в четвер вранці він отримав конверт з диском від невідомої людини.

При цьому Бродський заявив, що не сумнівається в автентичності запису.

У представленому звуковому файлі звучать голоси, схожі на голоси Саакашвілі і Тимошенко. Із запису випливає, що розмова відбулася наступного дня після відмови Центральної виборчої комісії в реєстрації грузинським спостерігачам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування