У Януковича пояснили, для чого збирають людей

Середа, 6 січня 2010, 18:00
Масові акції в Києві з 17 січня по 20 лютого заплановані Партією регіонів давно і спрямовані на "захист результатів виборів".

Про це заявив представник виборчого штабу лідера Партії регіонів Віктора Януковича, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За словами співрозмовника, масові акції в Києві з 17 січня по 20 лютого були попередньо заплановані, і є частиною загальної програми, про яку керівництво Партії регіонів, і, зокрема, Янукович, вже неодноразово заявляли.

За словами представника штабу, "мова йде про захист результатів виборів, щоб не допустити їх фальсифікацій". "Для цього вживаються різні заходи, в тому числі юридично-правові, а також організаційно-масові", - заявив він.

Представник регіоналів при цьому нагадав, що Янукович раніше заявляв про те, що готова програма під назвою "Антимайдан".

"При необхідності, якщо будуть виявлені фальсифікації, Партія регіонів зможе зібрати в центральній частині Києва, а також в інших містах своїх прихильників, які в різних формах, зокрема, проведенням мітингів, роздачею листівок будуть ці результати виборів захищати", - зазначив співрозмовник.

За словами представника Партії регіонів, не обов'язково, що ці акції почнуться після 17 січня.

"Якщо вибори відбудуться чесно, фальсифікацій виборів не буде виявлено, і Янукович буде отримувати впевнену перемогу, то, звичайно, просто збирати людей сенсу не буде", - сказав він.

"Але в будь-якому випадку необхідно відсвяткувати перемогу. Звичайно, такі заходи будуть проведені. Тому і були подані ці заявки (на проведення масових акцій в Києві з 17 січня по 20 лютого)", - зазначив співрозмовник.

Як відомо, Київська міська організація Партії регіонів подала до Київської міськдержадміністрації заявку про проведення з 17 січня по 20 лютого "заходів щодо роз'яснення необхідності дотримання конституційних прав громадян під час проведення виборів президента".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування