ШУФРИЧ ВДАРИВ ЛУЦЕНКА В ОБЛИЧЧЯ

П'ятниця, 11 грудня 2009, 23:35

Під час перерви в ефірі програми "Шустер Live" регіонал Нестор Шуфрич вдарив в обличчя міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це Українській правді повідомила прес-секретар МВС Інна Кисіль.

За її словами, коли Луценко, під час перерви в ефірі, виходив зі студії, до нього з-за спин оточуючих підскочив Шуфрич і вдарив кулаком в обличчя.

"Шуфрич почав провокувати Юрія Віталійовича (Луценка) і кричати "Юра, давай", щоб продовжити бійку", - сказала Кисіль.

За словами речниці МВС, міністр відповів регіоналу: "Коли знімеш депутатську недоторканість, тоді поговоримо як мужики. А зараз об тебе марати руки не збираюся".

У свою чергу, Шуфрич в коментарі Українській правді заявив: "Юрій Віталійович виявив бажання поговорити як мужик з мужиком. Він про це публічно заявляв і у програмі Савіка (Шустера). Розмова вийшла, судячи з реакції прес-служби МВС, дуже результативною".

"Подробиці прошу отримати у Юрія Віталійовича, як у постраждалої сторони", - додав депутат.

Коментуючи питання щодо можливого звернення Луценка до правоохоронних органов з приводу цього інциденту, Шуфрич заявив: "Я не розумію, як можна звертатися у правоохоронні органи з приводу чоловічої розмови, або, як любить казати Юрій Віталійович, розмови між мужиками".

"Юрію Віталійовичу "стучати" не вперше. Після його свідчень на депутата від БЮТ Андрія Шкіля з приводу акцій у березні 2001 року ("Україна без Кучми"), Андрій рік просидів у в'язниці, і тільки ставши депутатом вийшов на волю", - зазначив регіонал.

Перед цим, під час прямого ефіру, Луценко і Шуфрич посварилися.

Шуфрич запитав у Луценка, коли він дасть дозвіл на отримання матеріалів розслідування прокуратури Німеччини інциденту в аеропорту Франкфурту-на-Майні.

У відповідь міністр запитав: "Коли ви оприлюдните, як саме ви жорстоко побили свою дружину, зламавши їй щелепу, і прикрилися депутатською недоторканістю? Як мужик".

"Я після передачі відповім вам на це питання. Як мужик", - сказав Шуфрич.

Фото Мустафи Найема
Фото Мустафи Найема

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News