Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко просить військових не захищати синів Банкової

Середа, 24 листопада 2004, 14:23
Віктор Ющенко звернувся до солдатів, міліціонерів, командирів і начальників, до керівників Збройних сил і правоохоронних структур України з проханням не застосовувати зброю проти свого народу.

"Я, Віктор Ющенко, звертаюся до вас від імені українського народу, який обрав мене президентом. Наш народ стоїть сьогодні на площах у сотнях міст. Народ вимагає, щоб його вибір було визнано", - говориться у зверненні, повідомляє прес-служба Ющенка.

Ющенко зазначає, що правоохоронцям найкраще відомий вибір людей. "Ви ближче за інших стояли біля виборчих скриньок, бачили, як відбувався підрахунок голосів і писалися протоколи. Вибір народу вам відомий. Відомо й те, як цей вибір було зневажено", - зазначив він.

Ющенко також зазначив, що влада зараз хоче "зберегти в Україні режим беззаконня, корупції та приниження людської гідності", силою примусивши народ до покори. "Зробити це вона хоче вашими руками й вашою зброєю", - наголосив лідер "Нашої України".

"Знайте: злочинці хочуть кинути вас на барикади. Там не буде синів тих, хто втягує вас у кровопролиття. Вони втечуть. А нам із вами залишатися, нам будувати нову Україну. Їй потрібні ваші чесність, досвід і професіоналізм", - підкреслив Ющенко.

Ющенко звернувся до керівників силових структур заборонити всім підпорядкованим вам структурам застосування зброї проти народу. Він також закликав не допустити появи іноземних збройних формувань на території України

"Я звертаюся до всіх, кому народ довірив зброю – станьте на захист народу. Ми з вами є його частиною. Настав час захищати наших батьків, наших братів і сестер, наших дітей. Україна чекає від вас мужності. До перемоги правди – один крок. Зробіть його разом із народом", - закликав Ющенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування