Новини 4 лютого: реакція Монастирського на ДТП з Трухіним, матч України та Росії

П'ятниця, 4 лютого 2022, 20:00
Новини 4 лютого: реакція Монастирського на ДТП з Трухіним, матч України та Росії
Фото МВС

Монастирський нарешті відреагував на скандальне відео з Трухіним; Україна мінімально програла Росії у півфіналі Євро-22 з футзалу — актуальні новини 4 лютого.

Про реакцію Монастирського

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський каже, що народний депутат "Слуги народу" Олександр Трухін не звертався до нього по допомогу після скандальної ДТП, очільник МВС стверджує також, що не бачив відео з боді-камер поліцейських. 

Реклама:

Також в ОП запевняють, що Володимир Зеленський не ознайомлювався із записом з нагрудної камери поліцейського Сергія Петрика з місця ДТП за участі нардепа зі "Слуги народу".

Журналісти "Української правди" передали до Національного антикорупційного бюро відео із нагрудної камери поліцейського з місця ДТП за участі нардепа Олександра Трухіна.

Про матч України та Росії

ВІДЕО ДНЯ

Українська збірна з футзалу програла росіянам у півфіналі Євро-22 з рахунком 3:2. Це рідкісний випадок у спорті останніми роками. Після нападу Росії на Україну в 2014 році організатори усіх турнірів, як правило, розводять дві команди, аби вони не потрапили одна на одну.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Угорщина заблокувала приєднання України до Об'єднаного центру з кібероборони НАТО (CCDCOE) — про факт блокади однією з держав Альянсу напередодні повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

Нардеп Сергій Кузьміних, якому підписали підозру через отримання хабара, заявив, що не отримував повістку на допит і здивований оголошенням його у розшук.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоґан заявив, що Зеленський погодився на зустріч із Путіним у Туреччині.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг, завершивши свій термін на цій посаді, очолить центральний банк Норвегії — його повноваження завершуються у кінці вересня 2022 року.

Путін підписав із очільником Китаю Сі Цзіньпінем спільну заяву про засудження "розширення НАТО" та агресивних намірів щодо Росії.

За добу 3 лютого в Україні зафіксували 43 778 нових випадків COVID-19 і 174 летальні випадки, госпіталізували 4 328 людей, одужало 9 497 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 75 304 людини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...