Полторак дозволив командирам призначати і забирати премії у бійців

П'ятниця, 5 лютого 2016, 09:37

Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про особливості виплати грошового забезпечення військовослужбовцям ЗСУ в 2016 році, згідно з дорученням президента про суттєве підвищення рівня грошового забезпечення військовослужбовців.

Про це повідомила начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони Оксана Гаврилюк на брифінгу в Києві.

"Міністр оборони підписав наказ про особливості виплати грошового забезпечення військовослужбовцям ЗСУ в 2016 році", - сказала вона.

За словами прес-секретаря Міноборони, грошовим утриманням та іншими належними виплатами в першу чергу забезпечуватимуться військовослужбовці-учасники АТО на Донбасі.

Згідно з наказом Полторака, для забезпечення якісного виконання своїх обов'язків, дотримання порядку і правил несення служби, встановлених військовими статутами та іншими законодавчими актами України, недопущення вживання алкоголю, командирам, начальникам та керівникам надається право встановлювати підлеглим військовим премію за старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов'язків, встановлювати її в зменшеному розмірі або не встановлювати в разі вчинення військовослужбовцями правопорушень.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування