СБУ: луганському сепаратисту Корсунському оголошено підозру

Четвер, 4 лютого 2016, 15:30

Луганському сепаратисту Сергію Корсунському оголошено про підозру в створенні терористичної групи чи терористичної організації.

Про це повідомляє у четвер речник Служби безпеки Олена Гітлянська на своїй сторінці у Facebook.

"Сергію Корсунському оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого статтею 258-3 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - пише вона.

Як відомо, Служба безпеки 3 лютого затримала Корсунського, підозрюваного у причетності до терористичної організації "ЛНР", на Полтавщині та доставила його в Київ для проведення слідчих дій.

Це сталося після того, як активісти в одному з кафе Києва зняли відео, де зафіксували Сергія Корсунського, який разом з лідером луганських терористів Болотовим організовував захоплення Луганської ОДА у квітні 2014 року.

При зйомках Корсунський показав довідку за підписом колишнього заступника начальника УВС Луганської області Усманова про те, що "по ньому немає кримінальних проваджень в якості аргументу, чому він вільно пересувається територією України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування