Новинський готовий розпродавати свої активи у Криму

П'ятниця, 9 травня 2014, 21:03

Депутат-регіонал, власник "Смарт-холдингу" Вадим Новинський заявив, що готовий розглядати пропозиції щодо продажу його активів в Криму.

"Там (в Криму) пройшли свої референдуми. Вони визначили свою долю. Звісно, це печально, що зараз Севастополь знаходиться у складі іншої держави, а не України", - заявив Новинський, пише ВВС Україна.

За словами Новинського, він не вірить у можливість відкритої війни між Росією і Україно. За його словами, "два братських православних народи не підуть один на одного ніколи".

На запитання, чи визнає він референдум, що пройшов в Криму, нардеп відповів: "Верховна Рада його не визнала, а я депутат Верховної Ради".

Щодо так званого референдуму про статус східного регіону, який планують провести 11 травня, депутат заявив: "Будь-який референдум має проходити в рамках закону і оголошуватися законним способом".

Як відомо, Новинський був обраний до Верховної Ради на довиборах в 2013 по округу №224 в Севастополі. Влада Криму після його анексії Росією заборонила Вадиму Новінському в'їзд на півострів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...