Російські ЗМІ заздалегідь підготували відео про стрілянину у Слов'янську?

Неділя, 20 квітня 2014, 22:07

Російський телеканал Lifenews,  який висвітлює події  на сході України з позиції лояльності до сепаратистів та прихильників федералізації, завантажив відеосюжет про нічні події у Слов'янську ще  напередодні, 19 квітня. 

Про це свідчить відео на блозі телеканалу у Youtube.

У відеосюжеті кореспондент, з яким  зі студії зв"язуються телефоном,  розповідає, що події у Слов"янську на блок-посту відбувалися "близько першої - пів на другу ночі". 

Однак дата завантаження відео під ним на відеосервісі Youtube - 19 число.  Разом з тим відеоряд сюжету відзнято при денному світлі і вочевидь - вже нагабато пізніше від початку нічних подій із стріляниною.

 

На сайті ж Lifenews новина з відповідним відеосюжетом розміщена зранку 20 квітня, о 8:53.

Новина на сайті телекану з"явилася зранку 20 квітня. 

Зазначимо, за даними МВС України, перестрілка  на в'їзді у Слов'янськ  біля с. Билбасівка на блокпосту прибічників "Донецької народної республіки" виникла о 2:20.

В СБУ заявили, що в  ніч  на 20 квітня "озброєні правопорушники та диверсанти, які тероризують місцеве населення у Слов'янську (Донецька обл.) вдалися до цинічної провокації". 

"Встановлено, що цієї ночі у Слов"янську не було жодної організації, окрім самих диверсантів та представників криміналітету, яких підтримують та озброюють офіцери ГРУ ЗС РФ. Це підтверджують оперативно-слідчі дії, які здійснюють на місці правоохоронні органи України", - заявили в СБУ.

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...