На околиці Києва знайшли замерзле тіло, зв'язане по руках і ногах. МВС: смерть не насильницька

Неділя, 26 січня 2014, 10:57

На Оболоні в Києві біля затоки Дніпра виявили тіло невідомого із зв'язаними руками і ногами.

Про це у своєму блозі повідомив користувач v-n-zb.

Тіло було знайдене  біля  бази відпочинку "Ізумрудна" на вул. Прирічній.

"Знайомий почерк – руки й ноги звязані, викинутий замерзати на мороз. Тобто це не вбивство, просто людина через необачність застудилася і замерзла?", - зазначає очевидець.

Фото з блогу v-n-zb.livejournal.com
Фото з блогу v-n-zb.livejournal.com

У свою чергу в управлінні МВС Києва заявили: на тілі чоловіка, знайденого мертвим біля затоки в Оболонському районі столиці, не виявлено жодних слідів насильницької смерті.

"Деякі  видання поширили інформацію, що біля затоки Дніпра  виявлено труп чоловіка, начебто зі слідами тортур та зв’язаними руками. Столична міліція повідомляє, що ця інформація не відповідає дійсності", - заявляють в МВС.

За даними управління МВС, 24 січня близько 17:00 надійшло повідомлення, що на березі затоки Оболонь (вул. Прирічна, 37) лежить чоловік без ознак життя.

"Правоохоронці одразу встановили особу померлого. Це був 36-річний мешканець Оболонського району. При огляді тіла небіжчика жодних слідів ознак насильницької смерті не виявлено. Наразі тіло направлено до судово-медичної експертизи задля встановлення причини смерті", - уточнили в МВС. Проводиться перевірка.

Як відомо, останнім часом активісти Євромайдану заявляють про зникнення низки учасників акцій, зокрема - після сутичок з силовиками на Грушевського 23 січня та загибелі 5 мітингарів від вогнепальних поранень.  Окрім того Беркут влаштутвав "полювання" на активістів Автомайдану, жорстоко їх побив. Пізніше вони були засуджені до 2 місяців арешту. 

Досі невідоме місце перебування лідера Автомайдану Дмитра Булатова. Активіст громадського сектору Євромайдану Ігор Луценко та активіст Юрій Вербицький були викрадені з лікарні, куди Вербицький був доставлений з пораненнями з вул.Грушевського. Пізніше Луценко знайшовся та розповів про знущання та побиття. Тіло Вербицького було знайдене у лісосмузі Броварському р-ні. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News