Міліція запевняє, що обшукувала сусідів "Батьківщини"

Понеділок, 9 грудня 2013, 18:44

У міліції заявили, що вона проводила обшук не в офісі "Батьківщини" на вулиці Турівській 13, а у сусідів на Турівській 19-Б.

Про це повідомила прес-служба МВС.

Як повідомили у відомстві, обшук проводили у рамках розслідування справи про шахрайство та зловживання службовим становищем.

До МВС звернулися громадяни щодо шахрайського заволодіння однією комерційною структурою комп’ютерною технікою на суму понад 350 тисяч гривень.

В рамках досудового розслідування на підставі рішення суду провели обшук у приміщенні зазначеної комерційної структури за адресою: м. Київ, вул. Турівська, 19-Б.

"Під час обшуку вилучено комп’ютерну техніку та документи підприємства, що мають доказове значення у кримінальному провадженні", - повідомили в МВС.

Факт обшуку в офісі "Батьківщини" в міліції однозначно заперечують.

У той же час, низка народних депутатів та працівників "Батьківщини" заявили, що в офіс вдерлись озброєні працівники силових структур.

За інформацією очевидців, спецпризначенці вибили вікна і двері, провели обшук і вилучили сервери партії.

Головний редактор інтернет-видання Цензор.нет, яке знаходиться по сусідству з "Батьківщиною", Юрій Бутусов теж заявив, що невідомі силовики захопили комп'ютери в офісі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News