Автор закону про звільнення Тимошенко пішов від "регіоналів"

Субота, 19 жовтня 2013, 13:27

Нардеп Микола Рудьковський написав заяву про вихід з фракції Партії регіонів.

Про це заявив нардеп, член фракції Партії регіонів Володимир Олійник, передають "Українські новини".

"Рудьковський вже три дні як написав заяву про вихід з фракції Партії регіонів", - сказав він.

За словами Олійника, Рудьковський написав заяву про вихід з фракції у зв'язку з його обранням лідером Соціалістичної партії.

Разом з тим Олійник пояснив вихід Рудьковського з фракції тим, що він розробив законопроект №3444 про дозвіл виїзду ув'язнених для лікування за кордон на противагу рішенню фракції ПР не пропонувати законодавчі ініціативи на цю тему.

Також Олійник припустив, що законопроект №3444 міг бути знятий з сайту Верхової Ради у зв'язку з тим, що він був поданий Рудьковським з порушенням норм регламенту.

"Є зареєстрований законопроект депутата Сергія Міщенко (№2453а) на цю тему. Є правило, за яким реєструються альтернативні законопроекти ... Можливо, через проблеми, пов'язані з регламентом, законопроект зняли з реєстрації на сайті", - зазначив "регіонал".

За словами депутата, законопроект Рудьковського має бути зареєстрований виключно як альтернативний до законопроекту Міщенко, тому що по суті вони регламентують одні й ті ж норми.

Також Олійник припустив, що Рудьковський самостійно відкликав свій законопроект №3444.

При цьому депутат не відповів, чи причетна ПР до зняття з сайту Ради законопроекту №3444, підкресливши, що фракція не має жодного відношення до законопроекта Рудьковського, це його особиста ініціатива і вона ніяк не узгоджувалася з фракцією.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News