Тарута стверджує, що Янукович не був зацікавлений у вбивстві Щербаня

Понеділок, 11 лютого 2013, 15:26

Віктор Янукович не був співвласником корпорації "Індустріальний союз Донбасу" у роки вбивства Євгенія Щербаня.

Про це керівник ІСД Сергій Тарута заявив в інтерв'ю "Українській правді".

Відповідаючи на запитання, наскільки правдиве твердження Юлії Тимошенко про те, що Віктор Янукович сам міг бути зацікавлений у вбивстві Євгенія Щербаня, оскільки був співвласнику ІСД, Тарута відповів:

"Це абсолютно не відповідає дійсності. Ні Янукович, ні його афілійовані особи чи структури ніколи не були ні акціонерами, ні навіть якимись бізнес-партнерами ІСД".

"На той момент ІСД не був об'єктом, за який ішла бійка. Як взагалі я й Гайдук стали акціонерами ІСД у співвідношенні 50/50? Тому що всі інші сказали: "Ми не бачимо тут майбутнього й виходимо, тому що проблеми будуть і в нас. Тут працює комісія, потім підуть і до нас", - додав Тарута.

При цьому бізнесмен стверджує, що призначення Віктора Януковича губернатором Донецької області було пролобійоване самим Лазаренком.

"Лазаренко його (Януковича – УП) запропонував. Він переконав Кучму, що потрібно поставити Януковича. Тому якби були якісь конфлікти інтересів, якби він претендував на область, він точно поставив би свого, але не Януковича. Тому у всіх цих версіях, які зараз озвучують, дуже багато не збігається", - підсумував Тарута.

Більше читайте в інтерв'ю Тарути на УП

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...