Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОПОЗИЦІЇ ЗАБОРОНИЛИ ХОДИТИ КИЄВОМ

Вівторок, 23 серпня 2011, 19:34

Київський окружний адміністративний суд заборонив опозиційним партіям проводити акції 24 серпня на центральних вулицях столиці.

Про це повідомив журналістам БЮТівець Сергій Одарченко.

За його словами, акцію дозволено проводити лише біля пам'ятника Шевченку.

"Це рішення (щодо заборони) стосується Європейської площі, вулиці Грушевського, площі Слави, Бессарабської площі, Софіївської, Михайліської площі, вулиці Банкової і Майдану Незалежності", - розповів він.

Разом з тим, за словами Одарченка, у рішенні перелічені партії, яким заборонено проводити акції, і у цьому списку немає провладних політичних об'єднань.

"Тобто виходить, що День Незалежності можуть святкувати лише люди, які підтримують Віктора Януковича", - заявив БЮТівець.

Як відомо, раніше в Київській міськдержадміністрації заявили, що надійшло 36 повідомлень про проведення в День Незалежності мітингів та інших масових заходів від різних політичних сил, громадських організацій тощо.

КМДА звернулася до суду з метою заборони деяких акцій. В адміністрації зазначали, що в суді "13 відповідачів, серед яких є політичні партії та громадські організації як провладної, так і опозиційної спрямованості".

Опозиційні партії планували організувати хресний хід вулицями Києва, стартувавши від пам'ятника Шевченка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування