Кернес і Добкін штовхають людей на барикади?

Неділя, 20 червня 2010, 11:26
Громадські слухання щодо долі зелених насаджень лісопарку у Харкові відбулися з численными порушеннями.

Про це заявив прес-секретар екологічної групи "Печеніги" Олег Перегон.

За його словами "реєстрація учасників відбувалася в одному місці, а значна кількість учасників отримала мандат на участь у зовсім іншому місці".

"Цих людей можна було дуже легко відрізнити - у них не було програми слухань, більшість з них взагалі не знали теми слухань. Це були, здебільшого, співробітники шкіл, дитячих садочків, працівники лікарень, які під загрозою звільнення вимушені були піти і про голосувати за "правильне" рішення", - заявив Перегон

Представник еко-групи також повідомив, що "голоси тих, що голосували проти вирубки лісу, взагалі не враховувалися".

"Ніхто не лічив голосів, як слід. Із приблизно 300 осіб у залі, було 20, хто голосував за збереження зелених насаджень, проте їх полічили як один голос", - зазначив він.

На думку Перегона це демонструє громадянам Харкова, що спілкуватися з владою неможливо: "Влада провокує людей на якісь активні дії. Це робить цілеспрямовано. Не знаю, навіщо? Може, хтось хоче побачити у Харкові революцію? Може, хтось мріє, щоб тут були знову барикади? Нас штовхають на такі дії".

Прес-секретар організації зазначив, що "є можливість оскаржити" дії влади у прокураторі: "Є можливість довести, що громадяни своєю більшістю, навіть ті, що прийшли на слухання, були за нашу резолюцію, підготовлену громадськими організаціями, і ми це доведемо".

 

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News