АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА ЗАБОРОНИЛА ВІДЕО З ЯНУКОВИЧЕМ?

Понеділок, 17 травня 2010, 16:57
 

Адміністрація президента неофіційно заборонила поширювати відео з епізодом, де президента Януковича ударило вінком біля Могили невідомого солдата.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з адміністрації президента, де очікується прес-конференції президентів Януковича і Медведєва.

Зокрема, журналістка "5 каналу" Ірина Герасимова намагалася отримати це відео в продюсера державного телеканалу "Росія" Володимира Озерова.

У відповідь, за словами журналістки, Озеров відповів, що не може дати відео, оскільки такою є позиція представників адміністрації президента України.

Пізніше в розмові з кореспондентом "Української правди" Озеров назвав дві різні причини цього.

Спочатку він повідомив, що не дасть це відео, оскільки воно виставляє президента Януковича в поганому ракурсі.

Пізніше він уточнив, що не дасть це відео, тому що воно "містить технічний брак".

На зйомці покладання вінків не було журналістів українських каналів СТБ і "5 каналу", які найменше піддаються впливу з боку адміністрації президента.

Телеоператори в розмовах між собою зазначають, що це відео було знято камерою ICTV. Водночас джерела на каналі повідомляють, що також не мають цих кадрів.

Востаннє подібний інцидент з вилученням відео траплявся в 2004 році, коли прес-служба тодішнього прем'єра Януковича заборонила поширювати кадри з яйцем, після якого Янукович втратив свідомість.

Однак всупереч забороні тоді історичні кадри поширив "5 канал".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування