Тимошенко збирається заблокувати Раду - до денонсації або розпуску

Вівторок, 27 квітня 2010, 12:01

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила про намір заблокувати роботу Верховної Ради, поки не буде денонсована угода щодо російського флоту або розпущений парламент.

Про це вона сказала, виступаючи на мітингу під стінами Верховної Ради.

"З сьогоднішнього дня вони закрили Верховну Раду і вони не хочуть, щоб вона працювала аж до 11 травня, тому що чорну свою роботу вони вже зробили", - сказала Тимошенко.

"Ми починаємо об'їжджати всю країну для того, щоб люди, які здатні стояти за Україну, підтримувати Україну в такий важкий момент, щоб (вони) мали можливість 11 травня - коли будуть ці зрадники заходити до Верховної Ради - зібратися і більше не давати працювати Верховній Раді, поки вони не денонсують цю угоду, або поки не буде проголошено дострокові вибори", - заявила вона.

За словами Тимошенко, дострокові вибори дадуть можливість провести до парламенту "не антиукраїнську більшість, не зрадників і запроданців".

Крім того, лідер БЮТ закликала опозицію до об'єднання.

Виступ Тимошенко на мітингу, куди вона вийшла після голосування у Верховній Раді та брифінгу для журналістів у парламенті, переривали прихильники ВО "Свободи" вигуками "Тягнибок" і "Свобода".  

Тимошенко також переконана: "Якщо ми як народ зможемо проковтнути сьогоднішні події і підемо займатися своїми справами, то тоді нам немає на кого скаржитися".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News