Путін стверджує, що вони з Медведєвим традиційної орієнтації

Понеділок, 26 квітня 2010, 18:50

Володимир Путін пишається тим, як вони з Дмитром Медведєвим побудували роботу з управління Росією.

На спільній прес-конференції після закінчення переговорів з прем'єром Італії Сильвіо Берлусконі, відповідаючи на питання італійської журналістки, Путін зазначив, що вона "літературно" виклала питання з приводу їх відносин з Медведєвим, назвавши їх "браком".

"Ми з Медведєвим - люди традиційної орієнтації. Можу вам сказати абсолютно впевнено, тому щодо шлюбних союзів - тут ви загнули трошки", - відповів прем'єр РФ.

"Але ми з ним товаришували, дружили багато-багато років, я про це вже говорив. І те, як ми вибудували роботу сьогодні - мені здається, ми можемо цим пишатися. Ми розділили компетенцію відповідно до Конституції та чинного в Росії законодавства", - сказав він.

Путін зазначив, що робота на посаді прем'єр-міністра приносить йому задоволення, повідомляє Газета.ру з посиланням на РИА "Новости".

"Те, чим я сьогодні займаюся, мені дуже подобається, тому що це реальне життя, реальна економіка і соціальна сфера. Від того, наскільки ефективно діє уряд, залежить життя, соціальне і економічне самопочуття мільйонів людей в Росії", - сказав він.

"Тут жодних проблем, слава Богу, немає, я сподіваюся, і не буде", - зазначив Путін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування