Депутати обох таборів готуються до застосування сили

Понеділок, 26 квітня 2010, 13:01

Провладні та опозиційні депутати готуються до силового сценарію у парламенті у вівторок при розгляді питання ратифікації угоди про Чорноморський флот.

Так, БЮТівець Олег Ляшко, відповідаючи на запитання журналістів у понеділок, зазначив:

"Так, я не виключаю силового сценарію розвитку подій, бо ви ж бачите, що вони рішуче налаштовані здати національні інтереси України, а ми рішуче налаштовані захистити ці інтереси".

"Тому якщо треба буде застосувати силу і якщо слова не розуміють, то нам доведеться це зробити (вдатися до сили), хоча ми не будемо першими. Якщо до нас застосуються фізичну силу - ми змушені будемо відповісти", - додав Ляшко.

У свою чергу, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що "після погроз щодо зриву засідання та роботи парламенту ПР вжила кілька заходів щодо забезпечення роботи депутатів цього пленарного тижня (перебування декількох депутатів-"регіоналів" у сесійній залі з минулої п'ятниці)".

"І ці заходи будуть вживатися і надалі як всередині зали, так і за її межами - і вони будуть достатніми для того, щоб забезпечити роботу парламенту", - запевнив Єфремов.

Водночас, голова Верховної Ради Володимир Литвин у чергове закликав депутатів відмовитися "від криків" і вислухати аргументацію один одного.

На запитання, до чого домовилися на погоджувальній раді, Литвин відповів: "Домовилися завтра продовжити крик у залі".

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування