Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ МОЛИТЬ БОГА, ЩОБ КС ПОМИЛУВАВ ЗА КОАЛІЦІЮ

Четвер, 1 квітня 2010, 12:48

Президент Віктор Янукович заявляє, що дуже сподівається, що Конституційний Суд визнає чинну коаліцію у Верховній Раді легітимною.

Про це Янукович заявив під час зустрічі з лідерами партій, громадських і політичних об'єднань, яка відбулася у четвер в адміністрації президента, повідомляє  УНІАН.

"Я хочу вам відверто сказати з цієї трибуни і всьому українському народу: я дуже хочу, щоб Конституційний Суд прийняв позитивне рішення (стосовно коаліції у ВР ), щоб у нас була стабільність, щоб у нас не було дострокових виборів, щоб ми хоча б 2,5 роки могли попрацювати. Я дуже цього хочу. Це вкрай необхідно нашій країні", - сказав президент.

Він також піддав жорсткій критиці позицію політичних опонентів, які намагаються "забороненим шляхом впливати на КС, розповідаючи, що хтось ходить у цей суд з мільйонами. Це все брехня", - наголосив Янукович і висловив сподівання, що Конституційний Суд ухвалить рішення "десь за тиждень".

"Безумовно, якщо КС прийме негативне рішення, я його виконаю як гарант Конституції. Це означатиме, що ми найближчим часом після відповідних консультацій підемо на дострокові (парламентські) вибори. Це дуже погано для країни. Але це буде вимушене рішення", - додав президент.

"Сподіваюся, вірю, буду Господа Бога молити, щоб цього не сталося", - сказав Янукович

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування