У НУНС пророкують бійку біля трибуни

Неділя, 7 березня 2010, 10:55

Депутати від НУНС на наступному тижні можуть заблокувати парламент.

Про це заявив член депутатської групи "Народна самооборона" Юрій Гримчак в ефірі Радіо Свобода.

"Можливо, що на наступному тижні ми будемо блокувати парламент. Я не виключаю цього. Можливо, будемо битися біля трибуни", - наголосив він.

"Усі розмови про коаліцію з НУНС і про два десятки перемовників, котрі там були, були для того, щоб знайти там із десяток "військовополонених", щоб мати 226 голосів у Верховній Раді для прийняття будь-якого рішення", - вважає він.

"Завдання вони ставлять, наскільки я розумію, досить просте – вони хочуть провести Миколу Азарова прем’єр-міністром, призначити уряд", - зазначив депутат.

За його словами, "тоді ми будемо жити з напівлегітимним президентом, із нелегітимним спікером, якщо керуватися логікою Литвина, що закон має зворотну силу, і ми будемо мати нелегітимного прем’єра".

Гримчак також розповів, що більша частина групи "Народної самооборони" "сказала, що ми за ту коаліцію, котра є, і будемо підтримувати в даному випадку Юлію Тимошенко після виборів на посаді прем’єр-міністра".

"Давид Важаєвич (Жванія) вважав інакше. Він і сам не заперечує, що вів перемовини з Партією регіонів про створення коаліції. Але, наскільки я розумію, він, так само як і ті люди, котрі до цього приєдналися, були трохи обмануті Партією регіонів у своїх сподіваннях", - сказав депутат.

"Тому що Партія регіонів без перемовин із будь-якою складовою частиною НУНС уже створила свою більшість і на всіх парах пре до того, щоб узяти всю владу в країні", – зазначив він.

Як відомо, у п’ятницю Гримчак повідомив, що під коаліційною угодою з Партією регіонів поставили підписи вже 25 депутатів від НУНС. Пізніше деякі НУНСівці спростували цю інформацію.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News