Янукович узяв із собою в Москву потужну "групу підтримки"

П'ятниця, 5 березня 2010, 09:05

Президент України Віктор Янукович у п'ятницю вранці відбув до Росії з одноденним офіційним візитом.

У Москві першим пунктом програми запланована зустріч із президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим у вузькому колі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Президенти зустрінуться в зеленій кімнаті Великого Кремлівського палацу. Їхня розмова протриває 55 хвилин – і це буде найтриваліша зустріч за день, пише "Сегодня".

Після неї в залі Ордена Святої Катерини відбудеться церемонія представлення делегацій главам держав і півгодинні переговори в широкому форматі.

Після цього Янукович і Медведєв дадуть відповіді на запитання журналістів.

О 14:05 у Москві відбудеться офіційний обід на честь Януковича від імені Медведєва.

Потім президент України покладе вінок до Могили невідомого солдата в Олександрівському саду.

О 16:20 Янукович відбуде у Білий дім, де зустрінеться з прем'єром РФ Володимиром Путіним у малому залі для півгодинних переговорів. Вони пройдуть у розширеному складі.

О 17:25 президент України летить додому.

У складі української делегації голова адміністрації президента України Сергій Льовочкін, його заступники Ганна Герман, Юрій Ладний, Андрій Гончарук.

Також у складі делегації – міністр закордонних справ Петро Порошенко, посол України в РФ Костянтин Грищенко, в.о. голови Служби безпеки України Валерій Хорошковський.

Крім них, у делегації народні депутати-"регіонали" Юрій Бойко, Володимир Козак, Віктор Слаута, Микола Янковський, а також академік Національної академії наук Володимир Семиноженко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування