Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: Янукович проводить наради лише українською

Вівторок, 2 березня 2010, 00:21

Українські політики повинні об'єднатися навколо ідеї євроінтеграційних прагнень.

Таку думку висловив міністр закордонних справ Петро Порошенко в понеділок.

"Питання інтеграції України до Європейського Союзу, наша позиція щодо безвізового режиму між Україною та ЄС мають стати спільними прагненнями всіх політичних сил країни", - заявив міністр.

При цьому, на думку Порошенка, Україна на міжнародній арені повинна говорити "одним голосом" і не використовувати внутрішні протиріччя на шкоду державним інтересам.

Відповідаючи на питання про свої перспективи залишитися на посаді глави МЗС при президенті Вікторі Януковичі, він заявив, що є людиною, яка "працює на державу".
    
"Як тільки я відчую, що в силу різних обставин...моя робота буде неефективною, мене не буде на будь-які посади", - сказав міністр.

Відповідаючи на питання про свої враження від перших днів роботи з новообраним президентом, Порошенко зазначив, що під час робочих нарад він зауважив, що президент виявляє "велику зацікавленість і досить велику рішучість, готовність до реформ".

"Є відчуття, що ті питання, які раніше "зависали в повітрі" і всі зміни будуть вирішені найближчим часом", - заявив міністр.

Крім того, Порошенко зазначив, що президент проводить всі наради українською мовою, незалежно від того, якою мовою спілкуються решта учасників нарад - російською чи українською.

Інтерфакс

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...