Януковичі готують мітинги, щоб отримати "моральне задоволення"

Вівторок, 9 лютого 2010, 10:00
 

Пік масових акцій прихильників Партії регіонів заплановано на середу.

Про це заявив депутат Василь Грицак, що відповідає в партії за організацію захисту результатів виборів, пише Комерсант-Україна.

"Нам не потрібно довго тягнути, а необхідно в четвер реєструвати нову коаліцію. І чудово, якщо ми підтримаємо депутатів мітингом під Верховною Радою", - сказав він.

Більше того, у Партії регіонів уже проведені всі необхідні розрахунки.

"Якщо перекрити вулицю Грушевського від Кабміну до готелю "Київ" і Шовковичну до Інститутської і повністю заповнити площу біля Маріїнського палацу, на цей п'ятачок поміститься близько 15 тис. осіб", - підрахував Грицак.

Крім того, Партія регіонів планує зібрати біля будівлі Центрвиборчкому до 30 тис. осіб.

Причини проведення акцій у Партії регіонів пояснюють бажанням людей отримати "моральне задоволення від перемоги Віктора Януковича".

Водночас регіонали не визнають організацію приїзду автобусів з людьми зі східних областей та Криму.

"Ніякого організованого походу в Київ немає", - сказав Грицак.

За його словами, участь у мітингах буде забезпечуватися переважно за рахунок жителів Києва і Київської області.

"Ще 4 тис. охочих отримати моральне задоволення від перемоги нашого лідера приїдуть з Черкаської і Житомирської областей. Решта навантаження ляже на Київ і Київську область", - зазначив він.

Раніше заступник міністра внутрішніх справ Олександр Савченко заявив, що Партія регіонів має намір привезти своїх прихильників двома поїздами з Криму, проте зазначив, що міліція поки не збирається вживати посилені заходи для охорони громадського порядку.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування