У Тігіпка скаржаться, що його ім'ям жорстко маніпулюють

Четвер, 4 лютого 2010, 22:14

У низці регіонів розповсюджуються матеріали нібито від Сергія Тігіпка, в яких міститься заклик голосувати за Юлію Тимошенко чи за Віктора Януковича.

Юристи політика, який посів у першому турі президентських виборів третє місце, не виключають, що подадуть позов до суду, повідомляє Ліга.net.

Як заявила адвокат Тігіпка Олександра Павленко, на території Київської та Харківської областей невідомими особами в агітаційних наметах Тимошенко поширюються "незаконні агітаційні матеріали, які жорстко маніпулюють ім'ям Тігіпко".

Листівки, які викладені нібито від імені керівників штабів Тігіпка, закликають голосувати за Тимошенко. Частина листівок повністю повторюють символіку і логотипи виборчої кампанії політика.

 

 

При цьому в Черкаській області роздаються листівки із закликом голосувати за Януковича. Вони складені нібито від імені самого Тігіпка.

 
"Ми припускаємо, що таке поширення відбувається в областях України повсюдно", - говорить юрист центрального штабу політика.
 
"Ні екс-начальники штабів Тігіпка, ні штаб Тимошенко, ні штаб Януковича не отримували дозвіл від політика використовувати його ім'я з метою агітації за будь-якого кандидата", - зазначила вона.

"Заклик нібито від імені Тігіпко, його прихильників і нинішніх кандидатів голосувати за Тимошенко або Януковича є провокаційним, неправдивим і таким, що вводить в оману виборців", - заявила Павленко.

"У випадку, якщо подібні дії не будуть припинені, ми будемо змушені подати до суду", - сказала вона.

Слова юриста також підтвердили і в прес-службі політика, підкресливши, що Тігіпко як раз закликав своїх виборців до самостійного вибору.

Всі зображення Ліга.net

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News