13 березня 2001

Архів

Новини
22:41
Народ хоче посилення парламенту та нормального президента
Українці – народ урівноважений. Вони проти узурпації влади президентом, але також не згодні, щоб глава держави жив з повноваженнями англійської королеви. А в нинішній ситуації вони бачать в діях опозиції загрозу Кучмі і його оточенню, а також, як і раніше, готові голосувати за комуністів.
22:02
Студенти обіцяють повернутися…
Кілька тисяч студентів зібралися перед Політехнікою, потім перед університетом. Студенти скандували "Волю студентам!" та "Кучму за ґрати!". На цей час до мітингу приєдналися представники майже всіх львівських вузів.
18:50
Ющенко: улюблений менеджер як політик
Ющенка намагається провести реформи, і, щоб досягнути заповітної мети, він зрадить і друзів, і самого себе. Стійкість його позиції напряму залежить від милості Кучми. Декілька прем'єрів вже були викинуті Кучмою на вулицю. Тепер настала черга Ющенка. На думку більшості, на посаді прем'єра йому залишилися лічені дні.
18:22
Квасьнєвський: подарую Кучмі польський круглий стіл
У будинку адміністрації польського президента дотепер знаходиться круглий стіл, за який у 1989 році сіли тодішні комуністи й представники опозиції. "На щастя, Польщі він уже непотрібний. Його хоч завтра можна відправити до Києва", - каже Квасьнєвський.
18:14
Буш навчить Кучму демократії
Через МВФ
Минулого тижня на зустрічі, де обговорювалося питання про допомогу Україні, експерт Ради Нацбезпеки по Європі ясно дав зрозуміти, що "США хотіли б, щоб це (політичні проблеми) було вирішено".
17:57
Замковенко відвідає Тимошенко в СІЗО
На засіданні у вівторок Микола Замковенко прозоро натякнув присутнім в залі депутатам про те, що на нього давлять. "Йдуть дзвінки некоректні. Я готовий до відключення телефонів, прослуховування", - побіжно сказав він.
17:40
"Обуренню немає межі…"
Оптимізму генпрокуратурі не займати – Обіход упевнений, в 2002-2003 роках Лазаренка будуть судити за всією суворістю закону. Баганець також сподівається, що Мельніченко з'явиться перед Фемідою за перевищення службових повноважень. Щоправда, невідомо – коли.
15:13
Ющенко когось підозрює та пропонує консолідуватися
Розчаровані ті, хто знову, не дивлячись ні на що, чекав від прем'єра ясності в оцінці подій 9 березня. Хоч ясності і так немає, але слова Ющенка додали туману. За його переконанням, події 9 березня свідчать "про наміри деяких політичних сил, використовуючи конфліктні ситуації, прийти до влади".
14:42
Президент Польщі хоче стати посередником
Президент Польщі Александр Кваснєвській пропонує стати посередником між Леонідом Кучмою та українською опозицією, яка вимагає його відставки. Кваснєвській заявив, що він проведе зустріч з Леонідом Кучмою попри тиск парламентарів з обох країн.
13:23
Кучмі поставили "двійку"
"А Захід ще й відкрито закликає: шановне панство, підслуховуйте спокійно ваших президентів і прем'єрів, ми дамо вам політичний притулок. Якби я був прем'єр-міністром, то я просто написав би заяву і пішов. Навколо мене панує психоз. Подивіться на цей цирк з демонстраціями. При цьому людям платять, щоб вони брали в них участь. Для багатьох студентів це справжній бізнес", каже Кучма.
13:12
Документ із сейфу Кравченка
"Українська Правда" має в своєму розпорядженні таємний документ часів занепаду радянської влади, що пояснює механізми роботи українського Міністерства внутрішніх справ. Що змінилося за десять років?
11:45
У влади затрясуться коліна
Українська опозиція хоче вислати свою делегацію до Польщі щоб розповісти полякам, що насправді відбувається на Україні і переконати Александра Квасневського щоб відмінив свою зустріч з Леонідом Кучмою. "Запланована на 15 березня зустріч президентів Польщі і України – це зрада польських та європейських цінностей".
Реклама: