12 лютого 2001

Архів

Новини
22:11
Демонстрації в Україні закликають лідера піти
Велика колона протестуючих пройшла по центру міста, скандуючи "Кучму, геть!" з українським прапором довжиною 60 футів і плакатами півдюжини політичних партій, які увійшли до Форуму Національного порятунку по роботі над імпічментом Кучми. Інші лозунги такі: "Україна - поліцейська держава" і "Кучма капут".
20:52
У Кучми на роздуми буде три місяці
Депутат Сергій Терьохін вніс на розгляд парламенту дуже актуальний законопроект – про гарантії президенту і членам його сім'ї після закінчення повноважень. Якщо Рада підтримає ініціативу, Кучма буде недоторканим на території України і зможе безкоштовно їздити в метро та електричці. Щоправда, є одне "але".
18:41
Актив опозиції – в п'ятірці лідерів
Колода української політеліти продовжує тасуватися. Після оформлення ФНП тепер відомо, що в п'ятірці найвпливовіших політиків – два непримиренних опоненти Кучми: Мороз і Тимошенко.
17:28
"Мені складно відмовитися від нелітературної мови..."
Традиційно українські політики більш відверті із західними журналістами - їм простіше вішати локшину на вуха, вони більш коректні у своїх запитаннях, оскільки багато чого не знають. Ось і зараз, Кучма вперше зізнався, що все ж таки володіє нецензурщиною. Але не так давно він запевняв, що просто не знайомий з такою лексикою.
15:51
Антикучмісти, з речами на вихід! А тут з'являється Леопольд
Незважаючи на рішення Старокиївського райсуду негайно прибрати намети з Хрещатика, учасники акції "Україна без Кучми" не збираються цього робити.
13:58
Через імпічмент або добровільну відставку, але Кучма піде
Олександр Мороз упевнений, що до травня Україна отримає нового президента. Лідер соціалістів розказує про те, як він пересвідчився в правдивість плівок Мельніченка, але не видав секрету зв'язку з майором. Що з ним зараз, Мороз не знає.
12:21
Перший сюжет в "Ітогах" Кисельова на НТВ
Вони прийшли в Київ втомлені і голодні. Українська влада дала розпорядження закрити попутні кафе і магазини. Людям, які йдуть сотні кілометрів пішки, заборонено в дорозі розпалювати багаття і ставити намети. Це черговий марш під лозунгом "Україна без Кучми!".
12:01
Наша "кульгава качка" - шанс для Росії
Нинішній візит Путіна в Україну може стати ключовим для всієї зовнішньої політики Росії на найближчі роки. Під багатозначним заголовком "Кучма - наш (п)резидент" "Известия" пишуть, що "ще ніколи після розпаду СРСР Росія не мала такого чудового шансу отримати проросійські налаштованого президента України".
11:16
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
Наметове містечко на Хрещатику дісталося до переходу напроти Прорізної. "Зона, вільна від Кучми", в понеділок зранку нараховувала вже 36 наметів. Тим часом в Дніпропетровську антикучмісти пікетують районний суд, де перед "буквою закону" мають постати суботні активісти.
Реклама: