11 грудня 2000

Архів

Новини
21:11
Диктофон під диваном Кучми
Оприлюднено текст відеозапису
На каналі ICTV, який належить майже зятю Кучми Пінчуку, оприлюднили расшифровку відеозапису свідчень офіцера СБУ, який писав президента. Виявилось, що записуючий цифровий диктофон був за диваном президента в його кабінеті.
19:55
Дурдом Леоніда Кучми
З огляду обізнаного обивателя події в країні поступово виходять з-під контролю "гаранта" і набувають форми маразму. Кучма доручив Потебенько "ретельно розслідувати обставини інциденту" в аеропорті "Бориспіль".
19:50
39 діб блюзнірства
Кров для виділення ДНК у Лесі Гонгадзе, мами Георгія, взяли у понеділок, коли минув понад місяць після страшної знахідки під Таращею. Засвідчити велику увагу до справи журналіста прилетів до Львова заступник генпрокурора Баганець.
18:06
Кіно покажуть не пізніше середи
Журналісти, що зібралися на прес-конференцію, яким було обіцяно показати сенсаційне зізнання колишнього офіцера спецслужб, були розчаровані. Касету продемонстрували, але не показали. Нам довелося задовільнитися тільки великим білим пакетом, яким помахав Головатий.
15:55
Кучма позбавився останнього аргументу захисту
Офіцера, який передав Морозу аудіокасету, звуть Микола Іванович Мельниченко, йому 34 роки й у нього є маленька дитина. Зараз задля безпеки він увесь час переїжджає з однієї країни в іншу.
13:51
Марчука примушують оприлюднити свою "плівку"
Депутати Єрмак і Омельченко звертаються до головного захисника національної безпеки й оборони Марчука, щоб той надав відеокасети з показами полковника міліції, який зізнається, що операція по знищенню Чорновіла була проведена "за вказівкою міністра внутрішніх справ Кравченка Юрія Федоровича".
12:41
Країна знатиме все у п'ятницю, а можливо раніше
У четвер парламент визначиться з датою проведення спеціального засідання Верховної Ради по справі Гонгадзе. Голова комісії Олександр Лавринович пропонує провести таке засідання, наприклад, у п'ятницю.
11:27
Потебенько уповноважений вибачитися
Вступив в дію президентський указ в частині обов'язкового реагування органів влади на критичні зауваження преси. Не далі, як в п'ятницю УП і більшість телеканалів оприлюднили заяву матері Георгія Гонгадзе, яка звинуватила Генпрокурора Потебенька м'яко кажучи в перекручуванні фактів.
Реклама: