11 травня 2009

Архів

Публікації

Змова лузерів

Спроби прийняти зміни до Конституції парламентом означають політичний дерибан країни між ПР і БЮТ найближчі 10 років... (рос.)

БЮТ "відкриває" списки

БЮТ поставив собі за мету заговорити тему відкритих списків. (рос.)

Народовладдя проти корупції

Суспільство мусить усвідомити, що знищення корупції є головною умовою його виживання. Існує помилкове судження, що висока оплата праці чиновників убезпечує суспільство від корупції і казнокрадства... Єдина гарантія від злодійства і хабарництва чиновників — це обґрунтований страх, що будь-яке зловживання коштуватиме йому, як мінімум, посади.

ВиТЯГнути країну

Саме трійка Тігіпко-Яценюк-Гриценко (ТЯГа) має шанс зміцнити слабкий хребет української влади.
Новини
18:22
Опозиція продовжить мітингувати, поки Саакашвілі не піде у відставку
Зустріч президента Грузії та радикальної опозиції в Тбілісі завершилася. Представники опозиції і парламентської більшості залишили будівлю МВС, де проходила зустріч.
16:31
У вівторок хмарно, дощитиме
У вівторок в Україні очікується хмарна погода, місцями короткочасні дощі.
12:43
Біля Естонії сіло на мілину судно з українцями на борту
В Естонських морських водах поблизу острова Ексі в ніч на понеділок сів на мілину суховантаж під норвезьким прапором Framnes.
12:04
Саме Росія була ініціатором суверенітету України - Путін
Російський прем'єр-міністр Володимир Путін заявив, що саме Росія була ініціатором суверенітету України, Грузії та Киргизії, з самого початку підтримувала їх незалежність і може тільки порадіти, що вони стають повноцінними учасниками міжнародного спілкування.
11:26
Грузія "безповоротно вийшла з СНД" - Саакашвілі
Грузія "безповоротно вийшла з СНД", і тепер її "природний партнер" - Євросоюз, заявив президент Грузії Михаїл Саакашвілі у зв'язку з приєднанням до програми ЄС "Східне партнерство".
10:38
Франція та Німеччина проти розширення ЄС
Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Ніколя Саркозі виступили в Берліні проти нескінченного розширення Євросоюзу і, зокрема, вступу до нього Туреччини.
Реклама: