5 квітня 2001

Архів

Новини
22:35
Туркменське відлуння у справі Мельниченка
Тінь непорозуміння може пролягти між Кучмою і його другом і колегою Туркменбаші через шефа СБУ Радченка. Стратегічний партнер України був незадоволений, коли дізнався про підозри Києва, що за майором Мельниченком можуть стояти… туркменські спецслужби.
19:00
Закон, на який президент накладе вето
Страшно, Леоніде Даниловичу?
"Президент обов'язково скористається правом вето. На всі закони, які стосуються його персони, або можуть стосуватись його персони, він обов'язково накладатиме вето. Більшого сьогодні правового нігіліста, ніж президент, в Україні немає".
18:30
Опозиція планує референдум про недовіру Кучмі
Три гілки антикучмістської опозиції – ФНП, "Україна без Кучми" та "За правду!" - в четвер вирішили об'єднатися навколо ради Форуму нацпорятунку. Тепер серед найбільш імовірних кроків опозиції у майбутньому – ініціювання референдуму про недовіру Кучмі.
17:11
Партії житимуть по-новому, а опозиція по-старому
Партійне життя України буде регулюватися новим законом "Про політичні партії". Може, тепер Кучма не буде обурюватися кількістю партій, що перейшла за 100. Однак він має черговий привід "наїхати" на депутатів, оскільки Рада не підтримала у першому читанні проект закону про парламентську більшість і опозицію.
14:25
"Батьківщина" ще не вирішила – підписувати чи ні
Єдиною умовою, за якої члени "Батьківщини" зможуть погодитись на підписання угоди про більшість, може стати зміна її тексту. За інформацією народних депутатів, зараз для підписання роздано текст, який один в один повторює той, що був рік тому.
14:16
Кучма більше не хлопчик (Для биття)
"Лафа для уряду закінчилася", - Кучма пообіцяв більше ніколи використовувати право вето на економічні закони. Так "гарант" по-своєму помстився уряду. Але Кучма не поступиться в планах зробити Україну парламентсько-президентською республікою. І з такими пропозиціями ФНП його років 50 краще взагалі не турбувати.
12:58
"Гарант" повертається на поле!
Кучма змінив гнів на ласку і дає свою волю на підписання політичної угоди між урядом і парламентською більшістю. У четвер зранку Ющенко забіг на Банкову і узгодив питання з "гарантом", який двома днями раніше сказав, що в такі "ігри не грає".
Реклама: